Walk for Brains

Op zondag 3 juni a.s. v.a. 09.00 tot 16.00 uur is er tijdens de Koopplein.nl Kofferbakmarkt veel te beleven op het evenemententerrein Geestmerambacht.

Eèn van de belevenissen zal een wandeling zijn door en rondom dit prachtige natuurgebied. U kunt kiezen uit een wandeling maken 7,5 km of een wandeling van 12,5 km.

Een aantal jaren geleden organiseerde Peter de Nijs, die zelf 49 jaar geleden werd geopereerd aan hersentumor ook deze wandelingen onder de naam van “Walk for Brains”. Op zondag 3 juni wil hij wil deze wandelingen opnieuw organiseren.

Uiteraard komen de opbrengsten ten goede aan de Stichting STOPhersentumoren.nl.

Klik om de poster in pdf te bekijken

Deze stichting zet zich in om de ontwikkeling van onderzoek naar en genezing van hersentumoren mogelijk te maken.

Vanaf heden kunt u zich vooraf inschrijven op deze website voor de wandelingen en het inschrijfgeld á € 12,50 p.p. digitaal voldoen. Natuurlijk mag u ook een hoger bedrag over maken naar dit goede doel!

Misschien wilt of kunt u niet met deze wandeling mee lopen, maar wilt u wel een donatie afdragen voor de Stichting STOPhersentumoren.nl.

Ook dit is mogelijk via deze website!

Uiteraard kunt u op 3 juni inschrijven voor deze wandeling bij het inschrijfloket van Walk for Brains, dat aanwezig zal zijn bij het Horecaplein op het evenemententerrein.

Hier kunt u alleen contant betalen.

Het inschrijfloket zal geopend zijn van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Doet u mee!!!

Graag tot ziens en u weet het; alles ten behoeve van het goede doel: Stichting STOPhersentumoren.nl

Ga je nu aanmelden en INSCHRIJVEN voor deze mooie wandeltocht voor een verschrikkelijk GOED DOEL!

Wil jij meer weten over de Stichting Stop Hersentumoren?

Totaal: € -