MARKTEN

Voor wie zijn onze Koopplein Kofferbakmarkten?

Onze kofferbakmarkten zijn opgezet om 2de hands-artikelen en zolder opruimingen te verkopen door particulieren en handelaren. Deze groep zal ook als hoofdmoot vertegenwoordigd zijn. Dus wil je iets bijverdienen en een leuke dag hebben? Ruim je zolder op en boek een plaats. Uiteraard kan je op de dag zelf ook langs komen en aan de poort een standplaats kopen!

EARLY BIRD standplaatsen

Om zekerheid te bieden dat je verzekerd bent van een standplaats op onze gezellige markten hebben we de “EARLY-BIRD” plaatsen in het leven geroepen. Dit wil zeggen dat DEELNEMERS DIE VROEG BOEKEN en een STANDPLAATS RESERVEREN, zijn dan ook verzekerd van een standplaats!

Zodra in de voorverkoop de EARLY BIRD plaatsen uitverkocht zijn, zal dit op deze website, onze Facebook pagina en via een bericht in onze nieuwsbrief.

Wat zijn de kosten en mogelijkheden om te betalen voor kofferbak deelnemers?  

 EASY Bird - plaatsen
Prijs bij reservering en vooruit betalen via Ideal
Prijs bij contant betalen aan de poort op de marktdag
Auto€ 15,00€ 17,50
Aanhanger€ 12,50€ 15,00
Auto + aanhanger€ 27,50€ 32,50
Bus€ 20,00€ 22,50
Camper€ 22,50€ 25,00

Belangrijk voor handelaren die vooruit betaald hebben!

LET OP😉 !

Neem een geprint afschrift van de e-mail die u van ons als bevestiging van uw betaling hebt ontvangen mee en lever deze in bij het oprijden van het marktterrein.

U ontvangt dan een bewijs van deelnam van de organisatie, welke u inlevert tijdens de incassoronde van de marktmeesters

Op de marktdag zelf kan indien in het bezit van een reservering bewijs óók tijdens de marktdag betaald worden. 


BELANGRIJK!

Bij het eventueel door weersomstandigheden niet doorgaan van de markt, blijven de vooruit geboekte en betaalde standplaatsen geldig voor een volgende markt!

Bij slecht weer – hou de website, Instagram en onze  Facebookpagina in de gaten want hierop worden de allerlaatste nieuwtjes op gedeeld.


Ga je nu AANMELDEN en INSCHRIJVEN, dan heb jij je standplaats al binnen.